La UE Olot ja ha renovat la seva plantilla i, de cara a la propera temporada futbolística, es marca com a objectiu pujar de categoria

La Unió Esportiva Olot ha aconseguir mentenir-se a la Segona B en la temporada del seu debut i de cara al curs vinent, el club de la capital de la Garrotxa intentarà fer un salt qualitatiu en la categoria de bronze. Bona prova d’això és que la plantilla que està configurant el club compta fins a hores d’ara amb 18 futbolistes, vuit dels quals són cares noves respecte a la temporada passada. Han arribat Wilfred, Argi, Germán Sánchez, Rubén Canelada, David Márquez, Sergio Maestre, Óscar Sielva i Enric Gallego.

El proper 14 de juliol els jugadors dirigits per Arnau Sala, que també ha renovat el seu cos tècnic, iniciaran la pretemporada. El cicle de la Unió Esportiva Olot en els darrers anys, començant a la Primera Regional i assolint la Segona B, va pel camí de la professionalització. Fa una anys era impensable, per exemple, que un jugador emprenés el camí de sortida des del club garrotxí deixant un benefici econòmnic en forma de traspàs. és el cas de Jordi Hostench, que ja ha signat per l’Elx, i de Gerard Valentín, que en els propers dies també anunciarà el seu adéu per fer un salt cap al futbol professional i deixarà una bona quantitat de diners al club olotí pel seu traspàs.

Es tracta d’un nou cicle per a la Unió Esportiva Olot, que s’acomiada de jugadors que per sempre formaran part de la història del club. Roger Vidal, Jordi Freixa, Aleix Prunés, Albert Serra… Sense aquests jugadors no s’entendria el present dels garrotxins, però en el futur l’Olot ja no comptarà amb ells. Veurem doncs si aquesta temporada l’Olot aconsegueix engrescar una afició que està totalment enganxada al futbol a la ciutat i que vol viure novament escenes de glòria per a l’equip de casa.