La sensació de recuperació econòmica atorga bones perspectives a les rebaixes d’estiu

Avui han començat les rebaixes d’estiu amb descomptes que van del 30 al 50% en molts casos. La campanya, que acabarà el 31 d’agost, ha començat amb un aire de recuperació econòmica que dóna més confiança als compradors i fa que els comerciants tinguin uns millors perspectives respecte de l’any passat.

Avui han començat les rebaixes d’estiu a la Garrotxa. Els compradors expressen diferents opinions, però en general, inicien la campanya amb més optimisme que l’any passat. La perspectiva d’una possible recuperació econòmica fa que els comerciants esperin un bon comportament de les vendes. Es preveu que tornaran a créixer, per primera vegada des del començament de la crisi. Els comerciants ja noten més ganes de comprar. Aquest primer diumenge de rebaixes, es permetrà l’obertura comercial. Alguns comerciants d’Olot s’acolliran a aquesta possibilitat i obriran els seus establiments.

x