L’acusat de matar un olotí amb 59 ganivetades declara que volia protegir la seva dona dels abusos de la víctima

Desprès que ahir s’anul·lés la declaració de Alejandro Fortuño perquè no li havien fet efecte les pastilles pel tractament de trastorn mental que pateix, aquest matí, l’acusat ha pogut justificar la seva autoria del crim. Assegura que ell anava begut i la víctima va voler convidar-lo a prendre una copa de vi i regalar-li un quadre. Una vegada al pis i mentre Fortuño era al lavabo, l’home hauria intentat violar a la dona de l’acusat.

Posteriorment Fortuño, que no recorda com va fer-ho, va agafar un ganivet de la cuina i va començar a apunyalar-lo fins que es va doblegar el primer ganivet i en va agafar un segon per seguir clavant-li al cos de la víctima fins a 59 vegades. Alejandro Fortuño s’enfronta a una pena de 14 anys i 10 mesos per assassinat però compte amb l’atenuant de trastorn mental provocat pel consum de drogues.

x