L’organització del Gos de Sant Rock prepara una completa programació de cares a la 20a edició del festival

El Festival Sant Rock ha arribat ja a la vintena edició. Se celebrarà el proper 11 i 12 de juliol a les fonts de Sant Roc d’Olot i compta amb un cartell ple d’activitats gratuïtes, la majoria d’elles amb la música electrònica i el rock com a protagonistes. Amb aquests vint anys, ha s’han convertit amb referent a la comarca.

El festival, que va néixer amb la voluntat d’oferir una alternativa musical a la capital garrotxina, començarà el divendres 11 de juliol a les onze de la nit, i hi participaran grups de referència del moment que punxaran fins les cinc de la matinada. En guany, també hi ha un grup de la ciutat que hi participa, els Rock Kills. A més, el dissabte l’activitat començarà al migdia amb una cercavila pels carrers del barri amb la vaca simforosa i els timbalers Trik Trak Tabalers. I per ceberar l’efemèride de l’organització, es presentarà el nou capgròs de l’associació. A les dues del migdia tindrà lloc el sisè dinar multicultural. Es tracta de l’única activitat de pagament i per 6 euros els assisents poden comprar 5 tiquets. Després del dinar, hi haurà una exhibició de Zumba.