Els Xerrics d’Olot van descarregar un quatre de sis a Figueres i preparen un nou castell per la propera diada castellera a Salt

Aquest cap de setmana, els Xerrics d’Olot van ser a Figueres per tal de fer una actuació de la Diada de Sant Pere.

Els Xerrics van aconseguir descarregar un pilar de quatre, un tres de sis amb agulla, un quatre de sis o una torre de sis, entre d’altres, i van quedar molt satisfet de la seva actuació, ja que no els van caure cap castell. De cara a la seva propera cita, els Xerrics aniran a Salt on volen superar les seves expectatives i ens sorprendran amb un nou castell que han aconseguit fer molts pocs cops.

A més, els Xerrics d’Olot són una colla tradicional catalana, però estan oberts a tothom, ja que com fomenten els valors castellers, la cohesió social i la unió entre companys. Un exemple d’això, és el gran acolliment que ha rebut la família Pewton dins la colla.

Deixa un comentari