La portaveu del PSC a les Comarques de Girona, Iolanda Pineda, ha expressat el seu suport a Miquel Iceta i ha criticat als militants discrepants de forma continuada amb el partit i a aquells que van trencar la disciplina de vot

Aquest matí, el programa ‘Pros i Contres’ d’Olot Televisió ha comptat amb la presència de la gestora portaveu del Partit Socialista de Catalunya a les Comarques de Girona, Iolanda Pineda. Ara que Miquel Iceta ha aconseguit els avals necessaris per presentar-se com a candidat a la primera secretaria del PSC, perquè, com diu ell, “toca arremengar-se”, Pineda ha dit al respecte que li donarà el seu suport si el dia 13 de juliol s’acaba proclamant com a candidat.


D’altra banda, Pineda ha fet una reflexió sobre la situació del partit socialista i ha explicat que hi hagut tres factors que han afectat a la pèrdua de votants dels socialistes: la situació de crisi, la desconfiança cap als polítics i el procés sobiranista. I ha expressat que la solució es trobar en tornar a guanyar credibilitat.

També ha valorat les declaracions que ha fet recentment Joaquim Nadal en la quals ha demanat que la militància pugui tenir llibertat d’expressió sobre el dret a decidir.  Pineda ha estat contundent amb els militants discrepants de forma continuada amb el partit i amb aquells que van trencar la disciplina de vot.

Pineda ha expressat la seva opinió, i ha dit que no confia en què hi hagi consultra el 9N pels problemes per arribar a un acord. Durant tota l’entrevista Pineda ha defensat que l’únic camí i via política es troba en un Estat Federal.

 

Deixa un comentari