Torraspapel i el comitè d’empresa arriben a un acord d’ERO pel tancament de la planta de Sarrià de Ter

Si fa uns dies els parlàvem de les negociacions entre treballadors i l’empresa Torraspapel; ahir, la direcció i el comitè d’empresa van tancar un acord definitiu per les indemnitzacions i el tancament de la planta de Sarrià de Ter.

L’expedient de Regulació d’Ocupació que es farà a partir de l’octubre, afectarà a 73 treballadors que aniran recol·locats en els altres centres de l’empresa, a les plantes de Sòria, Saragossa o França, amb les seves indemnitzacions corresponents. 36 persones de més de 55 anys tindran un acord semblant a la prejubilació, i 23 treballadors aniran al carrer, amb una indemnització de 35 dies per any treballat. L’assemblea de treballadors va aprovar l’acord amb dos terços dels vots favorables.

x