El psiquiatre que va examinar l’acusat de matar un olotí a ganivetades creu que té “atacs de ràbia” amb l’abús de drogues i la dona sosté que la víctima volia abusar d’ella

Segons el psiquiatre que va examinar Alejandro Fortuño a la presó, l’acusat de matar un veí d‘Olot amb 59 ganivetades pot contenir la ràbia, sempre i quan no hi hagi un detonant -com l’abús d’alcohol i drogues- que li provoqui un brot psicòtic. Precisament la defensa creu que això és el que va passar el 19 d’octubre del 2012, quan Fortuño en veure que l’altre home intentava abusar de la seva parella i li va clavar les ganivetades.

La parella de l’acusat va tancar ahir al matí la llista de testimonis que han declarat al judici pel crim d‘Olot. La defensa considerava clau la seva declaració, perquè ella era l’única que es trobava amb Fortuño i la víctima a l’interior del pis quan l’acusat va matar l’altre a ganivetades. Tant l’acusat, que va declarar dimarts, com la seva dona, que ho va fer ahir, han insistit en aquest extrem. Fortuño s’enfronta a una pena de 14 anys i 10 mesos. Avui és previst que el jurat popular lliuri l’objecte del veredicte. La sentència es coneixerà en les properes hores.