Turisme Garrotxa edita un catàleg amb paquests turístics especialitzats destinat a touroperadors internacionals

Turisme Garrotxa acaba de presentar un catàleg en el que recull l’oferta de paquets turístics especialitzats per poder gaudir d’una estada única a la comarca. Les Experiències Garrotxa es dirigeixen als touroperadors internacionals, que cada vegada porten més clients a la nostra comarca. Turisme Garrotxa també ha presentat aquests dies el Tot Garrotxa i el GPS, dos projectes amb els que vol continuar consolidant la comarca com a destí de turisme de natura.

Senderisme o cicloturisme entre volcans, turisme de natura, patrimoni cultural passant pels productes de proximitat i també gastronomia. Són algunes de les temàtiques proposades per fer estada a la Garrotxa i que recull el catàleg Experiències Garrotxa. Turisme Garrotxa l’acaba de publicar per donar resposta a una necessitat detectada durant l’assistència a trobades amb touroperadors.

Experiències Garrotxa és un catàleg molt dinàmic que s’anirà actualitzant perquè els touroperadors disposin d’una oferta atractiva i especialitzada que els serveixi d’aparador per atraure nous clients.

3 agències de viatges de la Garrotxa (Trescàlia-Incoming Travel Agency, Nit i Vol i l’Agència de Turisme Actiu Enjoy Pyrinees) comercialitzen les Experiències Garrotxa, amb el que es vol continuar consolidant l’oferta de turisme de natura de la comarca.

El catàleg d’Experiències Garrotxa s’acaba d’editar coincidint amb la reedició d’una altra publicació: el Tot Garrotxa. La guia més complerta de l’oferta i activitats de la comarca arriba a la 20a edició. Aquests dies també s’inicia el nou programa d’activitats del GPS Garrotxa, el Garrotxa Plans amb Sensacions, que des d’aquest cap de setmana i fins al mes de març ha programat més de 100 propostes. Les activitats són gratuïtes per als clients dels establiments que participen del programa.

El GPS s’edita cada tres mesos, coincidint amb el canvi d’estació. També es pot consultar a la pàgina web i a les xarxes socials de Turisme Garrotxa.