El fiscal creu que l’acusat de matar un veí d’Olot ha volgut “enganyar tothom” perquè no té cap trastorn mental

El fiscal sosté que l’acusat de matar un veí d’Olot a ganivetades l’octubre del 2012 ha intentat “enganyar tothom” fent-los creure que pateix un trastorn mental i que “va embogir” quan va atacar la víctima amb un ganivet perquè havia intentat violar la seva dona.

Tot i que inicialment l’acusació pública li aplicava un atenuant de trastorn mental, un cop acabat el jurat ha decidit retirar-lo i demana al jurat popular que el declarin culpable d’un homicidi amb dos agreujants: un d’abús de superioritat i un altre d’abús de confiança. El fiscal manté la petició de 14 anys i 10 mesos de presó per a Alejandro Fortuño. La defensa, en canvi, sosté que Fortuño va patir un moment de bogeria i que el consum abusiu de drogues i alcohol li anul·laven completament les seves capacitats. Ara és el torn del jurat popular, que es retirarà a deliberar fins a obtenir un veredicte.

x