L’Ajuntament d’Olot adjudica la xarxa de calor amb energies renovables de la plaça Mercat d’Olot a Wattia Innova i Gas Natural

Aquest matí l’Ajuntament d’Olot ha celebrat un ple extraordinari per donar llum verd a dues qüestions importants per a l’execució de la nova plaça mercat d’Olot. Una era l’adjudicació de la construcció i el servei de la xarxa de calor amb energies renovables de la illa energètica projectada a l’entorn de la plaça mercat. L’altra era una modicació del contracte per a la construcció i explotació del mercat municipal. La principal novetat aquí és l’entrada i la sortida del pàrquing soterrani. Totes dues propostes han estat aprovades i van endavant.

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat l’adjudicació de la xarxa de calor amb energies renovables de la plaça Mercat d’Olot a la UTE formada per Gas Natural i l’empresa olotina Wattia Innova. La Unió Temporal d’Empreses ha adquirit la millor puntuació en un concurs on s’havien presentat dues altres propostes. S’encarregarà de mantenir i gestionar les instal·lacions durant un període de 13 anys. L’adjudicació de la concessió ha rebut el suport de tots els grups municipals. El ple extraordinari celebrat aquest matí també ha aprovat la modificació la modificació de la construcció del nou edifici del mercat municipal. El pàrquing soterrani es planteja amb entrada per la plaça de l’hospital i sortida per la plaça dels Coloms.

El PSC i Plataforma per Catalunya s’ha abstingut de la votació, amb alguns dubtes però amb la voluntat de no posar pals a les rodes al projecte. Esquerra i el Partit Popular, de la seva banda, han donat suport a la proposta.

 

 

Deixa un comentari