El primer cap de setmana de rebaixes atrau a centenars d’olotins, que aprofiten el bon temps i creen bones expectatives

Els comerciants de la ciutat d’Olot han quedat, en general, satisfets amb l’afluència de compres i clients en el primer cap de setmana de rebaixes. El bon temps i les altes temperatures provoquen que molta gent prefereixi la costa però tot i així, en hores punta les vendes van a molt bon ritme.

El bon temps, les altes temperatures i la temptació de la platja i l’ambient de costa feia témer als comerciants d’Olot que la ciutat es quedés amb poca afluència de clients, però l’al·licient del primer cap de setmana de rebaixes sempre s’ha de tenir en compte i la gent ha aprofitat per fer les seves compres habituals al centre de la ciutat. En general, els comerciants han quedat satisfets en les primeres hores del cap de setmana de l’afluència de gent.

Respecte a l’any passat, sembla que les xifres podrien augmentar ja que l’oferta és més suculenta i la situació econòmica del petit consumidor sembla haver millorat sensiblement tot i la crisi. Veurem si els comerciants poden obtenir unes bones xifres al final de període de rebaixes, que sempre és un dels que més els ajuden a tirar endavant amb el negoci. De moment, les sensacions són bones.