Els Amics de les Arts actuen divendres a Olot en un concert solidari per la lluita contra el càncer infantil organitzat per la fundació de Noel Alimentària, la Fundació Albert Bosch

La Plaça de Braus d’Olot acollirà aquest divendres, a les 22h de la nit, un concert dels Amics de les Arts amb un objectiu 100% solidari. Es tracta d’una iniciativa promoguda per la Fundació de Noel Alimentària, Albert Bosch, que treballa en la curació i la investigació del càncer infantil a la planta de pediatria de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Aquesta entitat ja ha estat protagonista de moltes iniciatives culturals i musicals en els darrers mesos, i ara, ha aconseguit que un dels grups de referència del panorama musical catal, Els Amics de les Arts, col·labori en la seva tasca amb un concert del qual tots els beneficis aniran destinats a la causa de la FundacióEn el concert també i col·labora La Fageda, Moritz, B-Creck, Natrus i Aigua Sant Aniol.

Hem entrevistat a la presidenta de la Fundació Albert Bosch de Noel Alimentària, i ens ha explicat que la venda va bé, però que encara queden entrades per al concert i que es poden comprar a Can Trincheria i al web del Teatre Principal. Però que el mateix dia, també es podran comprar a les taquilles.

Deixa un comentari