Una vuitantena de vehicles es donen cita al recinte Firal en motiu de la segona concentració de Camions d’Olot

Dissabte es va dur a terme al recinte Firal d‘Olot la segona concentració de camions de la ciutat en motiu de Sant Cristòfol, el patró dels conductors, amb la participació d’una vuitantena de camions. L’èxit de la primera edició de l’any passat ha conduit a les empreses organitzadores a repetirla festa.

Avui al matí els gegants de la carretera han envaït la ciutat d’Olot. La segona concentració de camions d’Olot  ha estat tot un èxit d’assistència. Organitzada per Team Trucks Olot i amb la col·laboració de moltes empreses de transport de la Garrotxa i de les comarques gironines, l’objectiu de la trobada és fer visibles els seus vehicles i donar veu a la vida dels camioners, que passen moltes hores al volant i que comparteixen la passió per la conducció.

Prop de vuitanta vehicles s’han aplegat al recinte firal d’Olot per celebrar Sant Cristòfol, el patró dels conductors, que tot i que és el 10 de juliol, s’ha avançat la data per temes logístics. Durant el matí s’han realitzat diverses activitats: una exhibició dels camions clàssics, pintats i tunejats; un concurs de clàxons i motors, s’ha fet l’acte de benedicció dels camions per part del mossèn de Sant Pere Màrtir a l’església de Sant Roc, i finalment s’ha organitzat una rua pels carrers de la ciutat.
Amb l’èxit de la primera convocatòria, l’organització no ha dubtat a repetir la iniciativa, que sembla haver arrelar a la cuitat per la gran afició que hi ha a la comarca pels camions. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, i el regidor Estanis Vayreda han estat presents a la concentració. L’alcalde s’ha atrevit fins i tot a posar-se a la pell dels camioners, i el públic ha quedat parat amb el nivell de l’exhibició i la bellesa dels vehicles, que són tractats amb molt de tacte pels seus propietaris.

Una de les iniciatives paral•leles que més atreu al públic és l’exhibició de camions de radiocontrol, que deixa pal•les que el bon tracte que tenen els camioners amb el seu gran vehicle el traslladen també a les miniatures, que són autèntiques rèpliques.

Deixa un comentari