El barri d’El Carme d’Olot viurà una programació cultural diferent i ampliada aquest estiu

‘El Carme es mou’ és la nova iniciativa amb la qual l’Ajuntament vol promocionar i donar més activitat cultural al barri del Carme. D’aquesta manera, el consistori olotí vol respondre a les inquietuds i peticions del veïns i comerciants del barri.

<

El barri del Carme viurà aquest estiu una intensa planificació cultural gràcies a la campanya El Carme es Mou. A petició dels comerciants i els representants del barri olotí, l’Ajuntament ha iniciat una campanya per promocionar i donar més vida al Carme. Amb propostes per a petits i grans, algunes de les activitats ja es realitzaven abans al barri i ara s’han complementat amb altres festivitats.

Els actes s’inicien avui al vespre amb el Circ a les places i l’espectacle Despistats de Pepa Plana i Toti Toronell. El proper dimarts 15 de juliol hi haurà les Festes del Barri del Carme, amb la Cercavila del Drac, el Cant de la Salve el ball del conill i la ballada de sardanes. Aquest mes de juliol també estan previstos un concert d’havaneres, el Mercat del Col•leccionisme i les andròmines i el Circ a les places amb l’espectacle La Tartana, de la companyia Cíclicus. L’activitat segueix durant el mes d’agost amb més concerts i activitats culturals. D’aquesta manera l’Ajuntament pretén complementar les activitats de la Cua del Drac i obrir també les portes del barri del Carme.

Així doncs El Carme viurà un estiu mogut amb aquesta iniciativa, que pretén fer del barri una opció cultural per als olotins i per tota la comarca.

Deixa un comentari