El RCD Espanyol i el Barça B visitaran l’estadi municipal d’Olot en dos amiustosos de pretemporada

La Unió Esportiva Olot  ja té definits els partits de pretemporada. L’equip d’Arnau Sala es posarà a treballar a partir del proper 14 de juliol i el dia 26 ja disputaran el primer partit.

Serà a L’Escala davant del seu primer equip, que jugarà a Primera Catalana aquest any. Tot seguit, com en la pretemporada 2013/14, La Jonquera rebrà als olotins a l’Empordà i el Manlleu serà el rival dels garrotxins en una eliminatòria de la Copa Catalunya. Però sens dubte els partits més atractius d’aquesta pretemporada seran a l’Estadi Municipal. El primer equip del Reial Club Deportiu Espanyol visitarà la capital de la Garrotxa el proper 14 d’agost a les 7 del vespre. Abans, el filial del Futbol Club Barcelona també jugarà a l’Estadi, el dia 8 d’agost, a les 8. La Unió Esportiva Olot disputarà el Torneig de l’Estany amb el Banyoles, el Girona B i el Figueres i també jugarà contra el Peralada en una atapeïda planificació abans d’iniciar el nou curs a Segona B.

Deixa un comentari