El volcà Montsacopa d’Olot ofereix practicar el ‘coaching’ dins les activitats de la Cua del Drac

Passejar pel volcà Montsacopa és una activitat que, probablement, molts de vostès han fet alguna vegada. El que potser no han fet mai és fer un passeig de coaching. Aquesta tècnica és un catalitzador i accelerador que contribueix a aconseguir els resultats de la persona que el practica. Aquest estiu entre les activitats de la Cua del Drac hi trobem aquesta oferta, que no deixa de ser diferent. És per això que hem comprovat de què es tracta.

Així comença la sessió de coaching al volcà Montsacopa. La Rosa i en Joan Carles expliquen als dos participants els objectius de la sessió. A diferència del què és habitual, aquesta vegada l’activitat no té lloc entre quatre parets, sinó a l’exterior, aprofitant la bellesa de l’entorn natural. La caminada cap al cràter del Montsacopa, amb una pendent considerable, vol ser un símil a les dificultats que moltes vegades planteja la vida real. Els dos coachs procuren entendre les preocupacions dels seus clients, marcant reptes i sabent agafar aire quan sigui necessari.

En Dani i l’Emma són dos joves amb ganes de menjar-se el món, però també amb algunes pors que condicionen el dia a dia i que, sovint, impedeix que puguin avançar amb els objectius que s’han marcat. L’entorn és immillorable. L’aire pur, el silenci i la placidesa convida a la reflexió. El volcà és un bon exemple per parlar de superació. A l’igual que la lava, que milers d’anys enrere va edificar el Montsacopa. La sessió arriba al seu final i sembla que ha tingut els seus fruits.

Després de l’esforç físic i mental, l’activitat premia amb una invitació per continuar descobrint la Garrotxa, en aquest cas posant el paisatge a la taula. El Restaurant La Deu d’Olot prepara diferents tapetes per degustar els productes autòctons de la comarca, com els fesols de Santa Pau, i els plats típics de la zona, com les patates d’Olot. Un moment de relaxació que convida a la motivació.

Deixa un comentari