Nan Oliveras guanya el triatló de Concello de Arteixo i segueix en bona línia per disputar la Sèria Mundial d’Hamburg

Nan Oliveras segueix amb la seva preparació per a les series mundials de Hamburg i aquest diumenge, el triatleta garrotxí va participar al triatló de distancia esprint de Concello de Arteixo a Pontevedra.

Es tracta d’una prova amb molt de nivell ja que, a part dels triatletes gallecs Brais Canosa i Antón Ruanova, hi havia diferents competidors internacionals mexicans i xilens. Aquesta setmana el triatleta olotí es desplaçarà a Alemanya per a participar a la Sèrie Mundial d’Hamburg formant part de la Selecció Nacional juntament amb Gómez Noya, Mario Mola , Fernando Alarza, Vicente Hernandez i Cesc Godoy. La competició es disputarà en aquesta ciutat el proper dissabte 12 de juliol. Després tornarà cap a Olot per preparar la Copa d’Europa de Banyoles del dia 27 de Juliol, prova que li fa, segons explica el mateix Oliveras, una especial il·lusió pel fet de fer-se a casa seva

 

x