El turisme rural té cada cop més sortida a la comarca de la Garrotxa

Un tipus de turisme que s’ha posat molt de moda a la comarca i arreu de Catalunya és le turisme rural. Aquí a la Garrotxa, hi tenim un establiment amb cinc espigues, la màxima categoria d’excel·lència en turisme rural, és Mas Can Batlle, situada al Sallent de Santa Pau. Anar-hi és tot una expriència.

El projecte de la casa rural Mas Can Batlle va ser ideat per l’Albert i la Cristina, dos “barcelonins” que el 2004 van topar amb aquesta imponent casa pairal de més de mil anys d’història. Des de aleshores i fins l’actualitat, han treballat dur i amb gran il·lusió per tal restaurar i fer brillar la finca, abandonada anys enrere. A base d’esforç i dedicació, el 2011 van aconseguir posar-la en marxa, i crecen que els hi està anant prou bé.

Han respectat l’estructura de la construcció i, alhora, han creat un recés de pau que fusiona la tradició i la restauració artesanal amb totes les comoditats de la modernitat. Una de les característiques de Mas Can Batlle són les habitacions de luxe anomenades “suites rurals”. Cada habitació és única i té un accés a una terrassa privada on s’hi pot contemplar el paisatge del territorio; una forma diferents de fer turisme a la Garrotxa.

 

x