Els olotins prefereixen encarregar l’organització de les seves vacances a les agències i escullen destins de platja

Les agències de viatges treballen a ple rendiment des del mes de maig. Els olotins i les olotines que poden fer vacances ja tenen majoritàriament els seus viatges planificats i en confien la gestió als professionals. A les nostres comarques, els usuaris prefereixen la platja a la muntanya per gaudir de les seves vacances.

Els mesos de juliol i agost són, per a molts, el millor moment de l’any. El bon clima i la possibilitat de fer vacances a la feina són al·licients suficients perquè molts garrotxins i garrotxines aprofitin  aquestes dates per marxar a la seva destinació turística preferida.

A Olot, les agències de viatge, com l’Agència Viñolas, gestionen les vacances per a centenars de persones, i enguany no ha estat una excepció. Des del mes de maig, les agències estan treballen a ple rendiment, i toca entregar documentacions i gestionar tan sols els petits detalls, tot i que sempre hi ha gent que es decideix a última hora. Les destinacions preferides dels olotins són les Illes Balears i les Canàries, i és que la platja atrau més que la muntanya. Ara bé, també hi ha gent que prefereix destins menys usuals, o que aprofiten les ofertes de cada agència. Cada olotí que encarrega el seu viatge a una agència es gasta entre 700 i 800 euros de mitjana i sol marxar unes dues setmanes. El mes preferit per anar de vacances és l’agost, però també hi ha qui s’estima més marxar quan la resta ja tornen. Així doncs els olotins i olotines que poden gaudir d’uns dies de desconnexió ja preparen les maletes, això sí, també hi ha qui es queda a casa, principalment, per un motiu: L’economia.

Deixa un comentari