A finals de juny es va crear un nou partit polític gironí, el Bloc Nacional Democràtic; el seu president n’és el besaluenc Pere Soler, i compta amb més de 300 simpatitzants

A finals de juny, ara fa poc, es va presentar un nou partit polític anomenat Bloc Democràtic Nacional. Es defineixen com a “socialconservadors i republicans”, un perfil que consideren que no està cobert en l’espectre polític català amb consciència de país. Avui, hem convidat al besaluenc, Pere Soler, que n’és el seu president.

Soler ens ha explicat que va militar 33 anys a Unió Democrpatica de Catalunya, i que per desavinences amb el seu Secretaria General, Duran i Lleida, va abandonar el partit i per això, recentment, n’ha creat un de nou. Ens ha explicat que no és un partit independentista, sinó post independentista, ja que ara, l’única cosa que farien seria dividir vots i ara s’ha d’estar a la una per la sobirania. També ens ha explicat que defensen la llengua catalana, i que tothom qui ho vulgui pugui identificar-se com a català.

Es presentaran a les eleccions municipals. Actualment tenen més de 300 simpatitzants, que esperen que es converteixin molt aviat en militants. A les seves llistes hi destaquen també, Jordi Casacoberta i David Llobet.

Com que encara no tenen pàgina web, si voleu saber més informació sobre el nou partit contactin amb: psolermontoliu@yahoo.es

x