Girona és la segona demarcació amb més avaries i assistències mecàniques, després de Barcelona, segons fonts del RACC

Ara amb l’arribada de les vacances, molts usuaris prefereixen arribar a  les seves destinacions en cotxe i el volum de circulació de cotxes a l’estiu és superior a l’habitual. Girona és la segona demarcació on es produeixen més assistències mecàniques per darrera de la província de Barcelona. Així es desprèn de l’estudi realitzat pel RACC on s’ha denunciat l’envelliment del parc automobilístic català.

La crisi econòmica que estem vivint ha provocat l’envelliment del parc automobilístic català i aquest és un dels principals motius pel que els conductors han de demanar assistència en carretera. En total a la demarcació de Girona es produeixen més de 100.000 trucades l’any. El poc manteniment del cotxes provoca més avaries, sobretot, en el sistema elèctric i concretament en la bateria. En segon lloc, problemes en les rodes, la direcció, la suspensió i els frens i, per últim, en el motor. El 80% de les avaries es produeixen en zona urbana. Des del RACC informen que es important realitzar un manteniment del vehicle per evitar aquest tipus d’incidències.

 

Deixa un comentari