La Fageda continua innovant, ara ha tret una nova gamma de gelat de iogurt

La Fageda s’ha consolidat plenament en el mercat de la fabricació de gelat de iogurt i aquest any ha presentat una gamma completament nova d’aquests gelats, amb gustos, formats i disseny original. Olot Televisió ha pogut entrar dins les instal·lacions per veure com funciona, des de dins, aquesta fabricació.

La Fageda segueix essent un referent en la producció de iogurts i ja s’ha consolidat plenament en un mercat que l’empresa garrotxina encara vol explotar molt més. Es tracta de la venda de gelat de iogurt. Fa cinc anys que La Fageda treballa en aquesta producció. Els quatre primers els gelats es fabricaven des de Badalona però aquesta producció era insostenible i es va acabar traslladant a Santa Pau. Es tracta d’un projecte il·lusionant i que té molta projecció per endavant.

La Fageda vol produir aquest any uns 60.000 quilos de gelat de iogurt i aconseguir una facturació d’aproximadament mig milió d’euros. La Fageda segueix treballant per oferir un producte natural, de qualitat i original. Cal recordar que la Fageda és el segon productor de iogurts a tot Catalunya i el seu projecte és un referent empresarial i sobretot social d’integració sociolaboral.

x