L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, de la mà de Schweepes, impulsa la ‘Ruta del Gin Tònic’ o ‘Gin Tour’

L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa ha començat una nova iniciativa conjuntament amb Schweppes durant aquest mes de juliol. Es tracta d’una iniciativa molt semblant en el seu funcionament a la de la ruta de tapes, sota el nom de Gin Tour Garrotxa.

Els diferents establiments adherits a la Associació d’Hostalatge com el Bar l’Ansat , el bar Eko Bar, l’Hostal del Sol, el DCine (Olot), el restarant la quinta justa, l’esport o molts d’altres, ofereixen combinats amb alcohol o sense, per gaudir de la tònica sola o acompanyada.

Durant les tres setmanes de promoció es dona l’opció a participar en el concurs en el que podreu entrar en el sorteig de diferents premis. L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa pretén així d’incentivar propostes actives, que animin a la gent a sortir i que donin visibilitat a les empreses de restauració de la comarca. Aquest nou projecte espera tingui continuïtat l’any vinent i pugui créixer amb més establiments. Podeu trobar més informació a: schweppesgintour.com

x