Els Amics de les Arts i la Fundació Albert Bosch de Noel Alimentària porten un miler de persones a la plaça de braus d’Olot en un concert 100% solidari

Els Amics de les Arts i la Fundació Albert Bosch de Noel Alimentària van dur un miler de persones a la plaça de braus d’Olot en el concert solidari d’ahir al vespre. En una vesprada tranquil•la i enmig d’un gran ambient, el temps va respectar tots els actes tot i l’amenaça de pluja.


Ambient immillorable i vesprada estiuenca de bona música per una causa solidària. Ahir al vespre la Fundació Albert Bosch i Els Amics de les Arts van dur un miler de persones a la plaça de braus d’Olot per lluitar contra el càncer infantil. En una prèvia de nivell abans del concert, la gent es va anar apropant a la plaça per escoltar als teloners, el grup CyBee, que comença a obrir-se pas en el panorama musical català. Les empreses col•laboradores com La Fageda, la marca d’hamburgueses Natrus o Sant Aniol, amb Noel Alimèntària al capdavant, van oferir un vespre amb un menú purament garrotxí i molt entretingut abans del plat fort de la nit.

La pluja va aparèixer per fer la guitza mitja hora abans de l’inici, però el temps va respectar finalment a l’acte principal d’aquesta iniciativa. Els Amics de les Arts saltaven a l’escenari amb ganes de fer aixecar a la gent de les seves cadires interpretant les cançons del seu nou àlbum ‘Només d’entrar hi ha sempre un dinosaure’. Temes com ‘Ja no ens passa’, ‘Corredor de fons’ o ‘El Mite de Prometeu’ van sonar realment bé en una plaça de Braus que va reunir a tot tipus de públic, des dels més petits fins als més grans, i on va reinar un ambient distès i tranquil ecoltant les originals lletres dels Amics, que es van mostrar molt satisfets d’actuar novament a la ciutat d’Olot.

Aquest concert es va dur a terme mb un objectiu 100% solidari. Es tracta d’una iniciativa promoguda per la Fundació de Noel Alimentària, Albert Bosch, que treballa en la curació i la investigació del càncer infantil a la planta de pediatria de l’Hospital de la Vall d’Hebronde Barcelona. Els beneficis íntegres de la barra i de les entrades aniran destinats a aquesta bella causa en una nit màgica a la capital garrotxina.

Deixa un comentari