Centenars d’olotins i olotines es mullen per l’esclerosi múltiple a les piscines de la ciutat

Avui s’ha celebrat a nombroses localitats de Catalunya la vintena jornada del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, que a Olot ha omplert de gent les piscines de la ciutat. Al Club Natació Olot, s’ha fet un acte on una cinquantena de persones s’han llançat a la piscina com a símbol de compromís amb la causa.

Aquest diumenge centenars d’olotins s’han tornat a mullar per l’ecslerosi múltiple. La iniciativa segueix atraient a molta gent que aprofita un dia caurós d’estiu per refrescar-se alhora que aporta el seu gra de sorra  a la causa. A les piscines de la capital garrotxina s’han exhaurit gran part de les existències del material que l’organització posa a la venda per recaptar fons.

Al Club Natació Olot, igual que a més de 600 piscines a tot Catalunya, s’ha celebrat amb èxit aquest dia solidari. Hi ha hagut un acte de solidaritat amb la causa on unes cinquanta de persones s’han llançat a l’aigua simbolitzant el seu suport a la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa, que afecta a 30.000 persones a tot l’Estat.

D’aquesta manera, la vintena edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ ha tornat a demostrar que garrotxins i garrotxines volen continuar lluitant contra aquesta malaltia amb la intenció de repetir-ho any rera any.