El primer equip de la UE Olot ja s’ha posat en marxa per preparar el curs 2014-2015

Aquest matí la Unió Esportiva Olot ha començat els entrenaments i ja treballa per afrontar els primers partits de pretemporada, un nou curs que s’inicia amb novetats a la plantilla i amb molta il·lusió.

L’activitat ha tornat avui a l’Estadi Municipal amb l’inici de la pretemporada del primer equip de la ciutat. El matí ha començat amb la tradicional benvinguda del President del club, Joan Agustí que ha animat als jugadors a fer la seva millor temporada. El primer partit dels homes d’Arnau Sala serà el proper 26 de juliol contra un club empordanès, l’Escala, un matx que preparen amb la plantilla gairebé tancada.

Pel que fa a la porteria, tot apunta que el tercer nom serà el d’ Ian Cassaro, Giannini, guardameta procedent del Lloret i que actualment està en fase de proves. Juntament amb Wilfred, fitxatge d’aquesta temporada i Campos, porter del juvenil, defensarà l’esquadra olotina. Aquest dijous al vespre, a partir de les set de la tarda, el club ha convocat a tots els socis a l’Assemblea General Ordinària, que es celebrarà al Casal Marià d’Olot, per explicar als seguidors les novetats de la temporada 2014-2015.

x