El 52è Aplec de la Sardana reuneix novament a centenars de sardanistes catalans al Parc Nou en una diada que la pluja ha refredat al vespre

L’Agrupació Sardanista d’Olot ha dut a terme l’acte tot i la davallada de públic en els darrers anys i aquest cap de setmana s’ha pogut comprovar que els assistents fixes no fallen en cap edició. Unes 250 persones han participat al dinar popular de l’Aplec en un diumenge on la pluja ha fet la guitza als actes de la tarda.


L’Aplec de la Sardana d’Olot, organitzat per l’Agrupació Sardanista Olot, és un refrent en el seu àmbit a tot Catalunya tot i que en l’actualitat no es troba en el seu millor moment en termesw d’assistència. Avui, unes 250 persones s’han reunit al Parc Nou d’Olot per celebrar la 52a edició d’aquesta trobada.

La Principal d’Olot, La Vila d’Olesa i la Ciutat de Girona han estat les cobles que s’han encarregat d’amenitzar l’acte, que durant tot el matí ha estat marcat pel bon temps i ha anat incrementant en assistència. A la tarda, però, el temps ha fet la guitza  ales darreres sardanes, i lAplec s’ha refredat. De tota manera, l’organització valora positivament que es segueixi organitzant aquest Aplec tot i la davallada de públic en els darrers anys. Es tracta d’una trobada amb molta història en la programació sardanística catalana.

 

x