El cartell de Festes del Tura 2014 és un ‘selfie’ dels Gegants d’Olot fet per l’artista Àngel Rigall

Com es habitual en aquestes dates, ahir es va presentar el cartell de les Festes del Tura. Enguany, com que celebren 125 anys, està dedicat als Gegants d’Olot. El cartell és obra de l’artista olotí Àngel Rigall que ha volgut donar modernitat a aquestes figures plenes d’història, fent-los fer-se un selfie.

El cartell de les Festes del Tura 2014 combina la tradició i les noves tecnologies de la informació. Tradicional és el dibuix dels gegants fet per Àngel Rigall. La novetat és que els gegants és fan un selfie (un autoretrat amb un mòbil). La presentació del cartell va tenir lloc ahir a les 8 del vespre al pati de l’Hospici. L’esdeveniment també va servir els gots i altres complements que cada any dissenya Tavi Algueró.

Martí Julià, de la comissió i la regidora Mar Roca, van explicar el programa de festes. A l’hora, es va explicar que enguany hi hauria una aplicació mòbil de Festes del Tura per poder veure fotos, mapes, progarma..etc. També es va explicar que els grups que hi tocaran seran ‘Mazoni’ o ‘Oques grasses’, entre molts d’altres. Per veure més informació de la programació, ho podeu fer al web de les festes.

 

x