La cercavila i el dinar popular del XX Festival del Gos de Sant Roc fa honor a l’esperit de la festa amb un gran ambient a les Fonts

Ahir al matí es va presentar la nova figura de la faràndula pròpia de l’associació i fabricada per Tura Gaspar, membre del Gos de Sant Roc. La cercavila va finalitzar amb els magnífics castells dels Xerrics davant d’unes cent persones a les Fonts de Sant Roc i amb un dinar multicultural.

Un centenar de persones van participar ahir a la cercavila dels joves del Gos de Sant Roc. Molts d’ells van matinar després del concert de la nit, que va ser un èxit rotund d’assistència. El Festival de Sant Roc arriba enguany a la seva vintena edició i ho fa amb la intenció de continuar sent una de les cites culturals ineludibles a la ciutat d’Olot.

Al matí es va presentar la nova figura que a partir d’ara simbolitza el gos de Sant Roc, un gos que han fabricat expressament per celebrar aquestes dues dècades i que ja forma part de la faràndula. Al ritme dels tambors, petits i grans es van passejar pel barri de Sant Roc amb destinació les Fonts, on van fer aturada al migdia.

Els Xerrics d’Olot van amenitzar la festa amb magnífics castells tot i comptar amb pocs efectius i els membres del Gos de Sant Roc van valorar molt positivament una festa especial per a tots els veïns del barri i en especial per als més joves. Per finalitzar la matinal, es van celebrar un dinar multicultural, amb menjars i tastets propis de sis països diferents.

L’acte va acabat essent passat lleugerament per aigua per culpa de la pluja.