Ingressa a presó l’home indi que diumenge va ser neutralitzat a trets pels Mossos d’Olot per intent d’agressió a la seva parella amb un ganivet

L’home indi que diumenge va ser neutralitzat a trets pels Mossos d’Esquadra per tal d’evitar que ataqués a la seva parella amb un ganivet a Olot, ha ingressat a presó.

Javier Singh, de 39 anys, va ser detingut al carrer Josep Maria Folch i Torres d’Olot, després que els Mossos disperessin trets a l’aire per aturar-lo. L’home estava al balcó amb un ganivet a la mà, mentre la dona demanava auxili, també des del balcó. Ahir va passar a disposició juidicial per explicar el que havia passat, i el jutge en va decretar presó preventiva i l’han traslladat a les Basses de Figues.  El detingut està acusat de dos delictes d’intent d’homocidi i d’un altre de violència domèstica.

L’advocat de Singh, va explicar que la parella s’està separant i que el diumenge, ella va anar al domicili familiar a buscar les seves pertinences, i que Singh, afectat per la situació va intentar autolesionar-se davant seu. De fet, ja s’havia donat una situació semblant fa uns dies, quan l’home va amenaçar de suïcidar-se. Singh va explicar que diumenge, ella va intentar aturar-lo i va ser quan es va ferir amb l’arma blanca, i va desmentir que volgués atacar-la.