El Consell Comarcal coordina amb èxit quatre dels casals d’estiu de la Garrotxa

El Consell Comarcal gestiona, per tercer any consecutiu, els casals d’estiu de diferents municipis de la comarca. 4 Ajuntaments han decidit aquest any encarregar al Consell la gestió del casal que, a més d’optimitzar recursos, té en compte les necessitats i singularitats de cada municipi. Un centenar de nens i nenes participen de les activitats que han començat amb el mes de juliol i duraran fins a finals d’agost.

Una quarantena de nens i nenes participen del casal d’estiu que ofereix Castellfollit de la Roca.  Aquesta és l’activitat que l’Ajuntament, d’acord amb el Consell Comarcal, ha preparat per aquests dies de vacances. Castellfollit de la Roca és un dels 4 Ajuntaments que han decidit participar del projecte de casals d’estiu que gestiona, una vegada més, el Consell Comarcal.

A més del casal d’estiu, Castellfollit de la Roca també pren part de les brigades de voluntaris, l’altre projecte impulsat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal que, de forma coordinada amb els ajuntaments, dóna resposta a les necessitats dels joves per aquestes dates.

Un centenar de nens i nenes participen dels casals d’estiu de la comarca que, aquest any estrenen blog. Aquests dies s’ha posat en marxa una pàgina web on es pot consultar les activitats que porten a terme els casals dels diferents municipis.

x