Pere Macias, diputat de CIU al Congrés, fa una valoració de la situació política municipal d’Olot; i apunta a figures com la d’en Josep Rull o en Jordi Turull com a persones ben preparades per ocupar el lloc d’Oriol Pujol a la Secretaria del partit

Aquests últims dies, l’actualitat política nacional ens ha deixat molt titulars, sobretot a primeres files convergència i unió. A l’hora, en l’àmbit municipal, ja s’estan perfilant els candidats a les municipals del 2015. Per valorar totes aquestes qüestions, perquè és ex alcalde, i actualment diputat al Congrés per Convergència i Unió, avui hem convidat al senyor Pere Macias.

Macias ha valorat l’opció d‘ERC d’obrir primàries a tothom. La Garrotxa és una comarca de feu convergent i ha explica que donarà suport a l’alcalde actual que va dir que es tornaria a presentar. A l’hora ha dit que ell no ocuparia el lloc d’Oriol Pujol, que va renunciar al seu càrrec pel tema de la imputació pel cas de les ITVs. I que el gest Oriol Pujol l’honora.

x