S’inscriuen 1200 nens als casals de l’Ajuntament d’Olot de l”Estiu Riu’

L’Estiu Riu 2014, les activitats de lleure, esport i art que l’Ajuntament d’Olot organitza a l’estiu, per donar resposta a les famílies que treballen o per què els nens puguin gaudir en els dies que no hi ha escola, i que ja es van posar en marxa al juliol, de moment, esta essent tot un èxit.

Des del consistori s’ha valorat molt positivament la rebuda de les activitats, tan de les noves d’aquest any, com les que ja es feien tradicionalment. A l’hora, aquest mes de funcionament, s’ha pogut comprovar, com les brigades joves de llarga tradició a la comarca, però que aquest any també s’estrenaven a la ciutat d’Olot, estan funcionant molt bé; així com també ho esta fent el casal de l’Espai Ideal. Cal recordar que les inscripcions per apuntar-se al gran ventall de propostes de l’’estiu riu’ es mantenen obertes durant tot l’estiu.

x