El taller de faràndula de l’EME celebra la seva cloenda amb un ball al Firal

Ahir va finalitzar una de les activitats estiuenques que més èxit té entre els nens olotins: El casal dedicat a la faràndula que dirigeixen els artistes Tavi Algueró i Àngel Rigall. Com ja és tradició, els seus alumnes van celebrar la cloenda del taller mostrant les seves creacions pels carrers de la ciutat.

Ahir al migdia una vintena de capgrossos van ballar al firal d’Olot perquè familiars i curiosos poguéssin veure la feina que han estat fent durant els últims dies els participants al taller de capgrossos de l’Escola Municipal d’Expressió.Amb aquest ball, que han creat ells mateixos, acaba un procés d’elaboració que ha durat quinze dies. El taller, ha estat una oportunitat per als nens i nenes garrotxins d’apropar-se a una de les coses que més estimen, la faràndula.

 

 

 

 

Deixa un comentari