La Unió Esportiva Olot celebra una plàcida Assemblea de Socis i comença la conversió del club en Societat Anònima Esportiva

La Unió Esportiva Olot va celebrar ahir una plàcida Assemblea de Socis on es van aprovar tots els punts que hi havia sobre la taula. El més important, l’acceptació per part dels abonats d’iniciar el procés de conversió del club olotí en Societat Anònima Esportiva.

Amb un aplaudiment va començar l’Assemblea Ordinària de Socis de la Unió Esportiva Olot. Els abonats van voler simbolitzar així el seu suport a la directiva i aquesta ovació va ser un bon preludi del que seria l’acte d’ahir a la tarda. Els socis van aprovar tots els punts que la Junta Directiva del club tenia sobre la taula. El més important, l’inici de la conversió de la Unió Esportiva Olot en Societat Anònima Esportiva. Un tràmit amb el qual es pretén acabar de professionalitzar el club.

El preesident Joan Agustí va començar l’Assemblea entregant l’escut d’or del club als directius que des de fa nou anys estan al capdavant de l’Olot juntament amb ell, i tot seguit es va aprovar la conversió en SAE, amb total unanimitat per part dels 157 socis que van assistir al Casal Marià.

També es van aprovar els pressupostos de la següent temporada i el preu dels abonaments, que estaran entre 45 i 330 euros segons les diferents característiques. L’Olot va fixar els objectius de cara al futur amb la consolidació del primer equip a Segona B, la massa social i el futbol base com a pals de paller del projecte.

L’Olot té el principal objectiu d’arribar als 2000 socis, una massa social que li permetria assentar-se a la categoria de bronze del futbol estatal i aspirar fins i tot a categories més altes.

 

 

Deixa un comentari