L’Ajuntament d’Olot vol fomentar i promocionar el comerç dels barris olotins amb la creació d’una guia

L’Ajuntament d’Olot vol impulsar el comerç dels diferents barris de la ciutat. El consistori està elaborant una guia en format paper on hi figuraran tots els comerços de la ciutat d’Olot per tal que el turisme i els olotins coneguin millor les possibilitats del seu eix comercial.


L’Ajuntament d’Olot segueix amb la intenció de fomentar el comerç del nucli antic i del centre de la ciutat, però des del consistori es farà també un esforç per tal que els negocis dels diferents barris olotins també es dinamitzin i es promocionin.

Ahir es va fer públic el projecte amb el qual l’Ajuntament està creant una guia que expliqui en profunditat les especialitats de cada botiga, així com els seus horaris, característiques, productes, i tot allò que els comerciants vulguin explicar sobre el seu establiment. La idea és que no sigui una guia tradicional que es limiti a dir el nom i l’adreça de la botiga, sinó que vagi un xic més enllà.

Aquesta guia pretén obrir les portes als comerços a promocionar-se i d’aquesta manera el turisme i els olotins podran tenir a l’abast tota la informació que desitgin sobre les possibilitats del seu eix comercial. A Olot hi ha uns 900 comerços petits i mitjans en total, 600 situats al nucli antic i 300 als barris. La guia, que serà presentada un cop estigui finalitzada, només es centrarà en els barris i exclourà el nucli antic, amb el qual l’Ajuntament vol treballar-hi de manera exclusiva i de cara als anys següents.