El showcooking de tapes Llum de Lluna de Besalú capta a turistes i garrotxins, que s’animen a tastar la cuina dels restaurants besaluencs

Divendres a la nit va tenir lloc el segon Llum de Lluna de Besalú d’aquest estiu. Es tracta d’un tastet de tapes de cinc restaurants del municipi garrotxí. Un showcooking que atrau al turisme i també a la gent de la comarca. Aquest any el Llum de Lluna arriba a la seva tercera edició.

Tercera edició del Llum de Lluna de Besalú, que enguany compta amb tres dates diferents per donar la possibilitat a la gent de la comarca i també als turistes de tastar la cuina de cinc restaurants del municipi garrotxí. Es tracta d’un showcooking de tapes que ja s’ha instal·lat a Besalú en les dates estiuenques i que en cada edició atrau a centenars de persones.

El Llum de Lluna suma la iniciativa privada amb la gestió municipal de promoció de l’Ajuntament. Els cinc restaurants de Besalú Gastronòmica ofereixen dos tastets i el públic pot adquirir un tiquet i tastar-los tots.

Aquest estiu és la segona vegada que es fa aquest showcooking, l’anterior va ser al mes de juny i encara s’omplirà una tercera data, la nit de l’1 d’agost. Cada vegada els restaurants van canviant els plats i la qualitat de la cuina és magnífica, amb varietat i també una cata selecta de vins i cava de l’Empordà.

També hi han visites guiades per Besalú ofertes per l’Oficina de Turisme i un 10% de descompte en un dinar o sopar als restaurants que integren Besalú Gastronòmica.