El barri del Carme escolta havaneres de la mà del grup L’Empordanet, de Palafrugell

La campanya cultural impulsada per l’Ajuntament i pels veïns del barri del Carme d’Olot segueix atraient molta gent en els actes que s’organitzen. ‘El Carme es mou’ va portar aquest dissabte el grup d’havaneres L’Empordanet a la plaça del Carme.

Unes trenta persones van assistir-hi en una tarda molt entretinguda i amb un gran nivell musical en aquest gènere tan arrelat a la societat catalana. La campanya per dinamitzar i omplir l’agenda cultural del barri del Carme està funcionant molt bé en els diferents actes que s’organitzen.

Dissabte L’Empordanet, provinents de Palafrugell, van demostrar ser uns bons representants d’una renovació generacional del gènere de les havaneres amb la vocació de cantar els repertoris que al llarg dels anys han esdevingut més tradicionals o bé d’aquelles cançons que corren perill de ser oblidades.

Els dos integrants del grup es van mostrar molt contents d’actuar novament a Olot. TOTAL.

 

 

x