El barri del Morrot-Pla de Baix ha celebrat les seves festes aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana s’han a terme a la ciutat d’Olot les Festes del barri del Morrot i el Pla de Baix. Es tracta d’una festivitat que compta amb la col·laboració i la complicitat veïnal i que organitza la comissió de festes del barri. 

Les festes van començar divendres a la nit, i dissabte es va celebrar la tradicional cercavila amb els capgrossos del barri acompanyats dels ‘Marrinxos Band’. Les festes d’aquest barri també van comptar amb concursos infantils, berenars populars, música, balls i elecció de l’Hereu i la pubilla del barri,  entre moltes altres activitats.

Unes dates especials on el barri del Morrot i el Pla de Baix demostra que és capaç de crear un gran ambient pels carrers i que els veïns de totes les edats s’impliquen conjuntament per organitzar un cap de setmana molt especial.