La Consellera de Benestar Social i Família Neus Munté inaugura l’ampliació del Casal de la Gent Gran d’Olot

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha inaugurat aquest migdia l’ampliació del Casal de Gent Gran d’Olot. L’equipament, que fins ara ocupava la planta baixa i el soterrani de l’edifici del carrer Bisbe Lorenzana, disposa amb aquesta remodelació de dues plantes més, cedides per l’Ajuntament.

Amb l’annexió d’una part de les dependències dels antics jutjats, el casal de gent gran disposa de 456 m2 més de superfície. L’ampliació ha permès crear nous espais com ara una aula d’informàtica, dues aules taller, un taller de pintura, una aula cosidor, magatzem i un nou espai pel servei de podologia.

El Departament de Benestar Social i Família ha destinat 106.000 euros a treballs de mesures de protecció contra incendis, adequació dels espais i de les instal·lacions o la construcció de nous serveis higiènics adaptats, entre d’altres actuacions. Per la seva banda, l’Ajuntament ha invertit uns 60.000 euros pels treballs de construcció del nou ascensor, l’obertura d’un pas per comunicar el casal amb les plantes superiors i els treballs de pintura.

Deixa un comentari