Un centenar de persones es manifesten a Olot per donar suport al poble palestí

Ahir unes cent persones es van reunir al davant de l’església de Sant Esteve de la ciutat d‘Olot per demostrar el seu suport cap a la situació que està vivint Palestina. En les últimes setmanes els incidents han tornat a la franja de Gaza i més de 300 palestins han mort per atacs terrestres israelians. Es tracta d’un conflicte que acumula ja molts episodis de terror i víctimes. Des d’Olot, i amb la presència d’alguns ciutadans palestins, es va mostrar el rebuig cap a aquest conflicte.

Llibertat per a Palestina es va reclamar des d’Olot aquest dissabte. Igual que a molts altres indrets del país i del món, molts ciutadans d’Olot i la Garrotxa van voler fer un acte simbòlic per mostrar el seu suport al poble de Palestina i van reclamar l’aturada de les invasions i els atacs israelians, que en les darreres setmanes han deixat més de 300 morts entre la població de palestina a la franja de Gaza.

Pujant les escales de Sant Esteve i desplegant una gran bandera de Palestina, molts olotins van voler donar el seu suport a la causa. Una manifestació pacífica que es va organitzart en molt poc temps però que va atraure, més o menys, a un centenar de persones.

Els Xerrics també hi van voler posar el seu gra de sorra i van alçar un castell en el qual l’enxaneta va desplegar també una bandera palestina al cim del castell. Un acte molt bonic que va continuar amb la lectura d’un manifest on es demanava llibertat per a tots els pobles, en especial pel de Palestina, que està veient com la seva identitat es veu qüestionada i atacada. A l’acte hi va haver també presència de ciutadanes palestines que van agrair aquest acte simbòlic com a mostra de suport.

La franja de Faza acumula molts anys de conflictes entre israelians i palestins i en les darreres setmanes el terror ha tornat a Palestina, que ha vist morir més de 300 ciutadans, víctimes d’atacs terrestres israelians.

Deixa un comentari