El sector educatiu de les antigues escoles de la Vall de Bianya es retroba a l’Hostalnou en un acte nostàlgic i molt emotiu

Aquest migdia la Vall de Bianya ha viscut un retrobament molt especial a l’Hostalnou. Ex alumnes i professors de les antigues escoles de la Vall s’han citat i trobat de nou en una iniciativa que ha estat un èxit d’assistència amb unes 170 persones.

Retrobament nostàlgic avui a l’Hostalnou. Els ex professors i alumnes de les antigues escoles de la Vall de Bianya s’han citat després de molts anys. En el passat la Vall havia tingut 6 escoles i molts dels que llavors eren mestres i alumnes s’han volgut tornar a veure en un dinar que ha organitzar l’Ajuntament per la idea de molts dels ex alumnes d’aquella època. Un acte molt emotiu que ha reunit a diferents generacions i ha estat un èxit total d’assistència, amb gairebé 200 persones.

Abans de dinar hi ha hagut espai, com no, per les anècdotes i les emocions. 12 mestres que hi han assistit han rebut un reconeixement i han recordat amb emotivitat i nostàlgia el que tothom ha definit com una de les èpoques més boniques de la seva vida. Alumnes i professors s’han retrobat, doncs, alguns amb més memòria que d’altres. Un acte molt bonic que feia molts anys que no es produia i que de ben segur cap dels assistents oblidarà.

Després de dinar hi ha hagut espai per a la tertúlia i la sobretaula, que ha estat del tot entretinguda entre ex professors i alumnes de la Vall de Bianya.