L’empresa LC Paper, referent mundial en la fabricació de paper i estalvi energètic

La Confianza Paper va néixer l’any 1881, i des de llavors aquesta empresa besaluenca ha anat creixent tot i canviar de mans i de producte amb el pas dels anys. En les darreres dues dècades, LC Paper s’ha convertit en un referent no tan sols en la fabricació de paper, sinó també en l’àmbit de l’estalvi energètic.

L’empresa compta amb una central pròpia de generació energètica que es va construir per la necessitat de reduir costos en un tipus d’indústria on són molt elevats. Amb l’arribada de la crisi, lluny de veure’s afectada, LC Paper va aconseguir incrementar la seva facturació després d’invertir en nova maquinària de fabricació de paper.

En aquesta empresa no existeix la improvisació, ja que en el sector industrial els projectes s’encaren a llarg termini. LC Paper ho té molt clar i aquest 2014 facturarà 33 milions d’euros, té 70 treballadors en nòmina i objectius ambiciosos a les portes.

L’empresa besaluenca està construint un nou sector amb maquinària nova per ampliar la producció en els darrers anys i seguirà marcant-se objectius a llarg termini per tal de no caure en el parany de les inversions a poc temps vista. El futur i la prosperitat d’aquesta empresa paperera doncs, estan garantits.