Els Mossos d’Esquadra agafen a un veí d’Olot conduint a 109 km/h., en un tram limitat a 80 km/h., i amb una taxa d’alcohol que triplicava el límit permès

Fa poques hores que els Mossos d’Esquadra han explicat que la setmana passada van denunciar a un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Olot, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. Els fets van passar el 19 de juliol, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 79.2 de l’A-26, dins del terme municipal de Montagut.

<iframe id=”iframe_chapter” src=”http://olottv.xiptv.cat/embed/159496?width=548&amp;iframe_width=570&amp;share=&amp;height=308&amp;iframe_height=354″ name=”iframe_chapter” width=”570″ height=”354″ frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe>

Pels volts de les set del vespre els mossos van detectar un turisme que circulava a 109 km/h en direcció Olot, en un tram limitat a 80 km/h. En aturar el vehicle per notificar la denúncia de velocitat, els agents van veure que el conductor presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques.

En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0.75 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, tres vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mil•ligrams per litre en aire expirat. Per tot això, els mossos van obrir diligències penals al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i van citar-lo per tal que es presenti a declarar sobre els fets, al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot.

x