Olot donarà feina a una desena de persones amb una nova brigada de neteja de barris

L’Ajuntament d’Olot reforçarà el servei de neteja dels barris d’Olot amb un grup de persones desocupades que es posarà en funcionament l’1 d’agost. S’encarregaran de tasques de neteja extraordinàries seguint un pla d’actuacions que s’elaborarà a partir de les peticions veïnals.

Entre set i onze persones sense feina integraran la nova brigada de neteja que l‘Ajuntament d’Olot està impulsant a través d’un pla de treball de la Generalitat. Estarà obert a persones desocupades que cobrin el PIRMI o visquin d’aquest ingrés a través d’un familiar. La selecció de personal es farà conjuntament entre el servei d’orientació laboral de les Mates, el Sigma i la brigada, a partir de la llista de candidats que proposi el Servei d’Ocupació de la Generalitat.  I serà una persona de l’Ajuntament, la que coordinarà les actuacions de la brigada, que respondran a les demandes dels barris o les fetes a través del pla ‘La ciutat dels detalls’. Es tracta d’una feina remunerada i de jornada completa, que durant sis mesos combinarà les tasques de neteja amb formació específica. Actualment, ja s’està duent a terme un pla similar de neteja al nucli antic de la ciutat, que dóna feina a tres persones.

Deixa un comentari