S’obren les inscripcions als tallers Ésdansa’t i Petit Ésdansa del festival de Les Preses

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions als tallers de formació que s’oferiran duran el Festival Internacional de Dansa de Les Preses, l‘Ésdansa, que es celebrarà del 19 al 24 d’agost.

D’una banda, la tercera edició dels tallers per adults Esdansa’t on s’ ensenyaran danses d’arrel tradicional catalana i també internacional.El preu per participant és de 80 euros per a tots els dies, i si la inscripció es realitza abans del tres d’agost s’aplicarà una descompte del 20% a aquest preu. D’altra banda, les activitats del Petit Ésdansa, ofereixen als nens i nenes la possibilitat d’aprendre balls de tot el món amb les clàsses de músics i balladors de diversos països: Bolívia, Mèxic, Polònia o Catalunya. Les inscripcions estaran obertes fins a cobrir les 600 places ofertades. Així, per participar a qualsevol dels tallers de formació, poden adreçar-se a les oficines de l’Ésdansa o escriure al correu a info@esdansa.cat

x