Un emprenedor garrotxí inventa un ‘gadget’ pels cables dels carregadors dels iphones, a través de la seva empresa ‘Creatiu’

En època de crisi, tothom intenta enfortir-se’n, i molts opten per impulsar un negoci propi. L’emprenedoria s’ha posat molt de moda i a través d’una bona idea, en pot sortir una bona inciativa. Avui us explicarem el cas del garrotxí, Quim Rubió, que ha apostat per la creació d’un producte ben senzill i útil.

Al bell mig de la Vall de Bianya, hi viu en Quim Rubió. Cada dia entra per aquesta porta, ja que en aquesta casa no només hi viu, també hi treballa. És un emprenedor que fa tan sols set mesos que ha posat en marxa la seva petita empresa d’accessoris de mòbil, concretament pels telèfons iphone, anomenada ‘Creatiu’. La seva fal·lera per la marca americana Apple, el va dur un dia a decidir fer un pas endavant i arriscar-ser a crear el seu propi negoci.

Una idea d’on en va néixer aquest ‘gadget’, per tenir els cables ordenats, que ven a través d’e-commerç, una botiga on-line que de moment li està funcionant prou bé, pel poc temps que fa que ha començat; però confessa que els inicis són complicats.

En Quim treballa des del garatge de casa seu i per a tenir aquest producte, en va encarregar el disseny i la fabricació a diferents empreses de garrotxines, i aquí é son ell acaba de configurar el producte. Un ‘gadget’ que no arriba als 8 euros.

Aquest mes, ‘Creatiu’ ha iniciat una campanya solidaria. Per a cada producte venut, farà una donació d’un 10% a la Fundació Vicky Beranadet, que lluita contra els abusos sexuals infantils. Personalment sempre ha estat implicat en organitzacions que ajuden a d’altres persones per això ha va decidir impulsar aquesta iniciativa que li ha donat bons resultats.

Tot i que sap que és molt difícil, en Quim té molt clar que el seu objectiu és lluitar per aconseguir que algun dia que el seu ‘gadget’ formi part dels productes que Apple ven a la seva botiga.

 

x