Gran èxit de les visites teatralitzades de Besalú que es duen a terme cada dimecres de juliol i agost a la vila medieval

Ambient estiuenc, bon teatre, coneixements i espais únics. Tot això és el que es pot experimentar cada dimecres de juliol i agost a partir de les 10 del vespre a les visites teatralitzades de Besalú.

Històries que barregen ficció i realitat, que et traslladen a l’edat mitjana, i que et fan endisar-te en la vila medieval de l’època, entenen com vivien els seus personatges i quin eren les seves costums, a l’hora que es coneixe el ric patrimoni cultural que té besalú. Lluites, ordalies, desenganys amorosos o rituals de bruixeria, interpretades per un grup de veïns que s’impliquen amb el poble i que de forma desinteressada col·laboren en aquestes visites. Ahir una cinquantena de persones no es van voler perdre l’experiència, que cada any fidelitza a garrotxins i a persones d’arreu.

x