Héctor Simon és el migcampista que vol incorporar la Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot ja ha pres la decisió sobre qui serà l’esperat fitxatge que reforci el centre del camp i aporti creativitat i organització a l’equip. Es tracta d’Héctor Simon, un contrastat migcampista format al planter de l’Espanyol.

Simon té 30 anys i ha passat durant la seva trajectòria per clubs com el Racing de Ferrol, el Girona, la Cultural Leonesa, el Bendidorm, el Castelló i el Sabadell, abans de fitxar per l’Oviedo l’hivern del 2013. El jugador pretès per l’Olot encara té contracte amb el club asturià i els olotins esperen que se’n desvinculi totalment per poder-lo fitxar.

Héctor Simon ja hauria arribat a un principi d’acord per rescindir el seu contracte amb el Real Oviedo i la Unió Esportiva ja li ha explicat el seu projecte. El jugador estaria disposat a recalar a les files del conjunt d’Arnau Sala i d’aquesta manera s’acostaria a casa, ja que és de Llançà. Així doncs sembla que en les properes hores es podria concretar el fitxatge d’aquest migcampista organitzador, un perfil que la secretaria tècnica garrotxina estava buscant durant tot el període de fitxatges.